Pair Up

Intră în universul jocului Pair Up și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de memorie!

Pair Up este un joc amuzant care îți pune la încercare abilitățile de conștientizare spațială și de memorare, precum și răbdarea. Dacă aveți o cameră dezordonată și dacă i-ar prinde bine o mai bună organizare, atunci s-ar putea ca priveliștile din Pair Up să nu vă fie prea necunoscute. Scopul principal al jocului Pair Up este de a plasa două obiecte potrivite care sunt împrăștiate pe podea și de a le plasa în trapa închisă din cameră. Odată ce o pereche se află deasupra acestei trape, ea se va deschide și nu numai că veți obține o cameră mai ordonată, dar și scorul dumneavoastră crește. Grămada prin care trebuie să cerniți începe destul de mic, dar în curând camera este inundată cu tot mai multe obiecte. Aceste obiecte pot proveni din tot felul de zone diferite și poți avea obiecte pe care le găsești de obicei într-o bucătărie, într-o sală de sport sau orice altceva îți poți imagina. Ceea ce este important este să găsești obiectele care se potrivesc și să le îndepărtezi din cameră.

În timp ce Pair Up are reguli simple, distracția rămâne ridicată pe tot parcursul jocului, datorită modului în care îți provoacă memoria și atenția la detalii. În plus, se pare că a curăța o mizerie este destul de distractiv. Dacă găsești perechile suficient de repede, vei beneficia și de un multiplicator de scor, așa că viteza este favorizată dacă vrei să obții cel mai mare scor posibil. Datorită graficii 3D, scena este adusă la viață, dar și faptul că jocul este plasat într-un mediu 3D poate contribui la provocare, deoarece unele obiecte pot fi plasate în poziții diferite, așa că uneori va trebui să găsești perechile chiar dacă acestea sunt cu susul în jos sau stau pe o parte. Sau, acestea ar putea fi chiar stivuite sau aflate unul sub altul. De asemenea, ține cont de faptul că, odată ce ai plasat un obiect deasupra trapei, va trebui să îi găsești perechea, deoarece nu le poți îndepărta. Fie că acestea coboară pe trapă, fie că repornești nivelul.

Curățați mediul înconjurător din camerele de pe Pair Up atunci când jucați pe Jocurigratuite.ro și distrați-vă.

Cum se joacă

Folosește butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta un obiect și, cu butonul apăsat, trage-l până la locația trapei, apoi eliberează butonul pentru a elibera obiectul. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul în loc să folosiți mouse-ul și eliberați degetul pentru a elibera elementul.

Jocuri similare:

Îți place Pair Up? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de memorie pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.