Penguin Diner 2

Intră în universul jocului Penguin Diner 2 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu animale!

Alătură-te lui Penny în următorul pas palpitant al vieții ei, în misiunea de a aduce mâncare de calitate în orașul natal în jocul Penguin Diner 2. În primul joc ai fost alături de Penny în călătoria ei periculoasă din Antarctica și ai ajutat-o să se întoarcă acasă, iar acum vei fi alături de ea și vei vedea cum își va dezvolta un restaurant de succes. Găsește mese libere pentru clienții tăi, preia comenzi, adu mâncarea la masă și ai grijă să cureți după ce clienții au plecat, și cu siguranță vei deveni cel mai bun restaurant din toată Antarctica!

Poți să alegi din patru spatii diferite, pe care poți să le îmbunătățești într-o mulțime de feluri inedite. Îmbracă-te corespunzător și întâmpină-ți clienții cu un zâmbet pe buze și află mai multe despre Penny și peripețiile ei cu povestea spusă într-un mod asemănător benzilor desenate. Joacă acum Penguin Diner 2!

Joacă alte jocuri din seria Penguin Diner:

  1. Penguin Diner

Jocuri similare:

Îți place Penguin Diner 2? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu animale pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.