Police Urban Parking

Intră în universul jocului Police Urban Parking și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu parcări!

Dacă ești șofer, probabil știi cât de dificilă poate fi parcarea mașinii și cât de concentrat trebuie să fii pentru a parca corect. La urma urmei, acest lucru este de așteptat, deoarece mișcările precise nu sunt atât de ușor de realizat atunci când trebuie să poziționezi un vehicul care cântărește peste o tonă într-un anumit loc.

Police Urban Parking duce actul de parcare a mașinii la extrem, deoarece fiecare mică schimbare a volanului este mult exagerată, așa că dacă te-ai aștepta la o ușoară schimbare a direcției de mers, ai putea fi surprins să vezi că acum ești orientat exact în direcția opusă. Dar, uneori, atunci când faci ceva în condiții extreme, când te confrunți cu aceeași situație, dar în circumstanțe mai favorabile, cum ar fi atunci când volanul nu reacționează ca și cum ar avea greutăți pe el, s-ar putea să constați că lucrurile sunt considerabil mai ușoare. Într-o serie de niveluri de dificultate din ce în ce mai mari, Police Urban Parking îți cere să parchezi mașina de poliție mișto într-un anumit loc și, uneori, cu fața spre o anumită direcție.

În timp ce tot felul de obstacole pot apărea în calea ta în numeroasele niveluri pe care le are Police Urban Parking, abilitatea ta va crește de asemenea, așa că vei aprecia cu siguranță provocarea suplimentară. Te vei adapta cu siguranță la comenzile complicate pe care le are mașina și vei deveni un profesionist în parcare în scurt timp.

Du-ți abilitățile de conducere la următorul nivel atunci când joci Police Urban Parking pe Jocurigratuite.ro și distrează-te.

Cum se joacă

Folosește tastele săgeată pentru a muta cu atenție mașina de poliție spre locul de parcare indicat de parantezele mari de pe șosea. Nu lovi nimic în drumul tău spre destinație, altfel va trebui să reîncepi nivelul.

Jocuri similare:

Îți place Police Urban Parking? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu parcări pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.