Solitaire Mahjong Candy

Intră în universul jocului Solitaire Mahjong Candy și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de table!

Ați jucat vreodată Solitaire? Clasicul joc de cărți în care încerci să aduni toate cărțile în ordine de la As la Rege? Dacă nu l-ați jucat încă, nu uitați să verificați colecția vastă de jocuri Solitaire de pe Jocurigratuite.ro. Dacă tot sunteți aici, asigurați-vă că vă familiarizați și cu Mahjong, deoarece Solitaire Mahjong Candy combină aceste două jocuri pentru a crea o experiență distractivă și captivantă.

Scopul jocului Jocurigratuite.ro este de a elimina toate piesele de pe tablă prin conectarea a două piese potrivite. Cu cât reușești mai repede să elimini toate plăcile, cu atât scorul tău va fi mai mare. Separat, ambele jocuri vă oferă o experiență relaxantă și distractivă, iar atunci când acestea două sunt amestecate, distracția rămâne aceeași, dar elementele adăugate garantează un joc interesant și inedit, care ar trebui cu siguranță să fie jucat de persoanele care adoră acest tip de jocuri relaxante, dar și provocatoare. Regulile asigură că jocul este ușor de învățat, dar și greu de stăpânit, mai ales dacă este prima dată când joci oricare dintre cele două jocuri. Dar fiți siguri că vă veți deprinde în scurt timp și poate că Solitaire Mahjong Candy va fi unul dintre următoarele jocuri preferate pe care le veți selecta atunci când vă aflați pe Jocurigratuite.ro și doriți să vă relaxați și să jucați ceva distractiv.

Relaxați-vă și distrați-vă pe Jocurigratuite.ro și jucați un joc de Solitaire Mahjong Candy.

Cum se joacă

Interacționați cu elementele jocului folosind butonul stâng al mouse-ului, dacă jucați de pe un PC. Dacă folosiți un dispozitiv mobil pentru a juca, atingeți în schimb ecranul.

Joacă alte jocuri din seria Solitaire Mahjong Candy:

  1. Solitaire Mahjong Candy 2

Jocuri similare:

Îți place Solitaire Mahjong Candy? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de table pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.