Stickman Bridge Constructor

Intră în universul jocului Stickman Bridge Constructor și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri arcade!

Pune-ți la încercare abilitățile de construcție și orientarea spațială pe Jocurigratuite.ro când joci Stickman Bridge Constructor. În calitate de inginer constructor, personajul tău are sarcina de a construi platforme între clădiri. Sincronizarea clicurilor este esențială în Stickman Bridge Constructor și este lucrul care te va ține în viață. Odată ce stabilești lungimea optimă a platformei, personajul tău merge cu hotărâre înainte, iar dacă măsurătorile tale se dovedesc a fi greșite, nu poți decât să speri că personajul tău poate și să zboare, deoarece îl așteaptă o cădere în gol mare.

Distanța dintre clădiri și lățimea acestora se schimbă constant, așa că va trebui să planifici mereu cu atenție. Exersează-ți planificarea și distrează-te cu Stickman Bridge Constructor!

Jocuri similare:

Îți place Stickman Bridge Constructor? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri arcade pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.