Stupid Zombies 2

Intră în universul jocului Stupid Zombies 2 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu zombi!

Întoarce-te la apocalipsa zombi și pregătește-te să ucizi tone de zombi atunci când joci continuarea popularului joc Stupid Zombies pe Jocurigratuite.ro. În Stupid Zombies 2 acțiunea se accelerează foarte mult și, pe lângă faptul că ai șansa de a anihila mai multe dintre aceste creaturi fără minte, arsenalul pe care îl ai la dispoziție, precum și mediile în care lupți și puzzle-urile pe care trebuie să le rezolvi cresc și ele în mărime și amploare. Poți fi sigur că ești pregătit pentru apocalipsa zombi atunci când joci Stupid Zombies 2, iar cu arsenalul extins la îndemână, precum și cu opțiunea de a-ți personaliza personajul și de a alege între a juca ca erou feminin sau masculin, poți face experiența cu adevărat a ta.

La fel ca în primul joc din serie, în Stupid Zombies 2 trebuie să elimini hoarda de zombi care este împrăștiată pe ecran. Faci acest lucru vizând cu atenție focurile de armă și asigurându-te că folosești mediul în avantajul tău. În Stupid Zombies 2 gloanțele ricoșează sălbatic în jurul ecranului, iar tu va trebui să ții cont de acest lucru dacă vrei să ajungi la nivelele ulterioare. Cu o mulțime de niveluri diferite, vei avea parte de o mulțime de împușcături pentru a stăpâni acest sistem de luptă interesant pe care îl oferă Stupid Zombies 2. Iar jocul a implementat și un sistem de punctaj, prin care ești recompensat în funcție de focurile pe care le tragi. Fiecare glonț pe care îl tragi are alocat un anumit număr de puncte, iar cu cât folosești mai puține gloanțe, cu atât scorul tău final va fi mai mare.

Privește cum sunt anihilați zombii când joci Stupid Zombies 2 pe Jocurigratuite.ro și supraviețuiește cât mai mult timp apocalipsei zombilor.

Cum se joacă

Dacă joci de pe PC, folosește mouse-ul pentru a ținti și apasă butonul stâng al mouse-ului pentru a trage, după ce ai ales un unghi. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul și, cu degetul ținut apăsat, deplasați-l în sus și în jos pentru a selecta un unghi. Eliberați degetul pentru a trage.

Joacă alte jocuri din seria stupid zombies:

  Jocuri similare:

  Îți place Stupid Zombies 2? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

  Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

  Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu zombi pentru o experiență nouă și de neuitat!

  Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.