Noob vs 1000 Zombies!

Intră în universul jocului Noob vs 1000 Zombies! și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu zombi!

Ia-ți arcul și săgețile și pregătește-te pentru apocalipsa zombi pe Jocurigratuite.ro. Când joci Noob vs 1000 Zombies! va trebui să anihilezi o mulțime de zombi, iar tot ce ai la dispoziție este o armă la care nu te aștepți să fie atât de eficientă împotriva unei hoarde de monștri vicioși, dar vei vedea curând că este extrem de eficientă. Desigur, acest lucru depinde foarte mult de ținta ta și de abilitățile tale generale.

În fiecare dintre nivelurile din Noob vs 1000 Zombies! te vei confrunta cu un număr de zombi, dar aceștia sunt plasați în tot felul de locuri diferite. Acest lucru va asigura că va trebui să te adaptezi și să reacționezi în mod constant la schimbările de amplasare și de mediu. Iar mediul nu este singurul lucru care se schimbă, deoarece va trebui, de asemenea, să folosiți tot felul de obiecte diferite pe câmpul de luptă, pentru a vă ajuta să eliminați amenințarea zombi. De exemplu, s-ar putea să fii nevoit să tragi în lăzi uriașe de lemn, astfel încât acestea să cadă strategic peste zombi neștiutori. Și asigură-te că faci ca fiecare împușcătură să conteze, pentru că ai un număr fix de săgeți, iar dacă le epuizezi, va trebui să repornești și să încerci din nou.

Cu cât vizezi mai bine și ești mai eficient, cu atât mai bune vor fi recompensele pe care le vei primi la sfârșitul fiecărui nivel. Acestea pot fi mai multe stele, precum și mai multe monede, pe care le poți schimba apoi pentru a cumpăra tot felul de ținute interesante. Ca un bonus suplimentar, Noob vs 1000 Zombies! oferă, de asemenea, un minigame distractiv, în care trebuie să țintești și să tragi spre blocuri cu numere pe ele, iar aceste numere reprezintă numărul total de focuri pe care le pot primi înainte de a dispărea. Scopul acestui minigame este să distrugi cât mai multe dintre aceste blocuri, înainte ca ele să ajungă la sol.

Distruge apocalipsa zombi cu multe săgeți când joci Noob vs 1000 Zombies! pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Dacă jucați de pe un PC, apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a începe să țintiți și eliberați acest buton pentru a elibera. Dacă folosiți un dispozitiv mobil pentru a juca, apăsați pe ecran pentru a începe să țintiți și eliberați pentru a trage.

Joacă alte jocuri din seria Noob:

  1. Noob vs Pro Challenge
  2. Noob: Zombie Prison Escape
  3. Noob Miner: Escape From Prison
  4. Noob vs Cops

Jocuri similare:

Îți place Noob vs 1000 Zombies!? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu zombi pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.