Headless Zombie Chicken

Intră în universul jocului Headless Zombie Chicken și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu zombi!

Intră în ferma nebună din Headless Zombie Chicken și potolește foamea de carne a puiului nebun cu cât mai multe creiere și organe poți. Cu o dietă care conține exclusiv carne, puiul este fără îndoială un animal atipic, așa că este o țintă principală pentru a fi eliminat de către fermier, care cu siguranță nu-și poate explica cum de există o astfel de creatură. O explicație este că puiul este un fel de zombi, iar una dintre cele mai sigure metode de a elimina acest tip de monstru este o decapitare rapidă. Această metodă de execuție este și cea pe care a ales-o fermierul, așa că pentru a ajunge la mâncarea suculentă trebuie să te ferești de loviturile acestuia.

De fiecare dată când reușești cu succes să te hrănești, stomacul tău se umple încet cu substanțele nutritive delicioase. Câștigi jocul atunci când ești plin. Dar cu fiecare înghițitură reușită, fermierul își adaptează strategia, iar modul în care lovește se schimbă, iar șansele de a da lovitura finală devin mai dificile cu fiecare rundă. Uneori, ritmul loviturilor se schimbă, viteza cu care taie sau o combinație a celor două este ceea ce va încerca să te termine odată pentru totdeauna. Și chiar dacă reușește să-ți desprindă capul de restul corpului, tot mai ai o șansă să termini jocul.

În timp ce tu încerci să te hrănești cât mai mult și să-ți satisfaci pofta de mâncare, o grămadă de găini, asemănătoare ție, te încurajează și devin extrem de bucuroase când te văd că reușești. Acest lucru contribuie la atmosfera din Headless Zombie Chicken și te cufundă cu adevărat în lumea înfricoșătoare a acestui joc. Imaginile și sunetele se combină și creează lumea fascinantă a lui Headless Zombie Chicken, pe care nu o vei uita prea curând.

Mănâncă tot creierul pe care îl poți atunci când joci Headless Zombie Chicken pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Capul puiului va urmări poziția mouse-ului pe ecran. Mișcă mouse-ul pentru a controla capul puiului. Apasă butonul stâng al mouse-ului pentru a mușca.

Jocuri similare:

Îți place Headless Zombie Chicken? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu zombi pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC