Zombie Head

Intră în universul jocului Zombie Head și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu zombi!

Zombie Head este un joc de puzzle interesant, în care trebuie să reatașezi capul la corpul zombi. Realizați acest lucru prin eliminarea tuturor obstacolelor care vă stau în cale. Printr-o varietate de nivele, fiecare cu propriile caracteristici unice, cu siguranță îți vor da de lucru creierului tău atunci când încerci să le rezolvi. Și nu încerca să te întrebi cum a ajuns capul zombiului în locuri atât de ciudate, asta nu va face decât să te doară capul.

Deși comenzile din Zombie Head sunt destul de simple, provocarea jocului va crește încet-încet prin fiecare nivel pe care reușești să îl rezolvi cu succes, ultimele niveluri fiind cu adevărat dificile, iar tu va trebui să aplici toate abilitățile pe care le-ai învățat de-a lungul jocului pentru a le termina. Și, în timp ce în alte jocuri cu zombi trebuie de obicei să fugi de aceste creaturi terifiante, în Zombie Head ești aliatul lor și trebuie să îi ajuți. Acest lucru face ca jocul să iasă puțin în evidență față de jocurile cu o temă similară. Aici zombi nu vrea să îți mănânce creierul, ci pur și simplu își vrea propriul creier înapoi. Iar tu va trebui să faci tot ce poți pentru ca acest lucru să se întâmple.

Ajută-l pe simpaticul zombi când joci Zombie Head pe Jocurigratuite.ro și termină toate nivelurile sale.

Cum se joacă

Dacă folosești un mouse, trebuie să dai click pe platforme pentru a le face să dispară. Dacă folosești un dispozitiv mobil trebuie să atingi platformele pentru a le face să dispară.

Jocuri similare:

Îți place Zombie Head? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu zombi pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.