Missiles Attack

Intră în universul jocului Missiles Attack și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu zombi!

Este acea vreme din nou pe Jocurigratuite.ro, vremea de a elimina amenințarea monștrilor, când joci Missiles Attack și scapi de toți monștrii care apar în nivel. Și pentru că acești monștri sunt foarte puternici, doar rachetele sunt capabile să îi distrugă și să îți ofere certitudinea că nu te vor mai deranja niciodată. Dar trebuie să țintești toată această putere de foc, iar pentru a face asta trebuie să selectezi din ce parte a ecranului vrei să lansezi proiectilele. Acest lucru poate părea ușor, dar când încep să apară obstacolele care acționează ca scuturi între aceste arme și zombi, va trebui să te gândești de două ori înainte de a trage.

Dar ar trebui să întâmpini cu bucurie provocarea crescută, pentru că odată cu mai multă provocare te poți aștepta la mai multă distracție, mai ales după ce îți dai seama cum să depășești obstacolul existent. Momentele în care privești rachetele cum zboară spre ținta lor pot fi deosebit de antrenante, atunci când nu ești sigur dacă pot lovi sau nu monștrii, mai ales în nivelele ulterioare, unde sincronizarea devine mai importantă, când trebuie să judeci corect când este cel mai bun moment pentru a trage, astfel încât proiectilele să nu lovească niciuna dintre scări. Și pentru că fiecare nivel are un sistem de punctaj implementat în el, te vei vedea gonind după cât mai multe stele.

Elimină amenințarea monștrilor atunci când joci Missiles Attack pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Apasă butonul stâng al mouse-ului fie în partea stângă a ecranului dacă vrei ca rachetele să vină zburând din stânga, sau apasă butonul stâng al mouse-ului în partea dreaptă a ecranului dacă vrei ca ele să vină din dreapta. Dacă utilizezi un dispozitiv mobil, apasă pe ecran de o parte sau de alta pentru a obține aceeași funcționalitate.

Jocuri similare:

Îți place Missiles Attack? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu zombi pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.