TikTok Divas DIY Makeup

Intră în universul jocului TikTok Divas DIY Makeup și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îngrijire!

Probabil că te-ai întrebat: celebritățile se machiază vreodată singure? Vei afla dacă vei juca acest joc de frumusețe cool pentru fete.

Trei celebrități îți oferă șansa de a fi martoră la o transformare reală. Primul nivel vă va face cunoștință cu o divă a muzicii care a optat pentru un stil grunge. Iată o frumoasă vedetă de la Hollywood care iubește stilul universitar, de aceea a ales să te surprindă cu cele mai cool look-uri pentru ca tu să îți șochezi mereu colegii de școală. Nu în ultimul rând, una dintre cele mai urmărite persoane de pe TikTok vine cu o selecție unică de măști și ținute elegante.

Transformările sunt radicale, se începe cu un look care expune cele mai nedorite defecte pe care majoritatea celebrităților vor să le ascundă. Imediat după un tratament facial complex, în care îndepărtarea punctelor negre și tratarea pielii sunt doar câțiva dintre pașii pe care trebuie să îi urmezi, vine partea de machiaj. O colecție unică de machiaj și accesorii te va surprinde și mai mult. Nici garderobele lor nu vor rămâne nereprezentate, așa că alege cele mai potrivite haine, coafuri, bijuterii și accesorii pentru a aduce și mai mult rafinament!

Ești la un click distanță de a începe unul dintre cele mai atractive jocuri de frumusețe pe care le-ai jucat recent. Bucură-te de acest joc de fete gratuit și vizitează-ne și mâine pentru mai multe jocuri de fete exclusiviste!

Jocuri similare:

Îți place TikTok Divas DIY Makeup? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îngrijire pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.