Traffic Jam 3D

Intră în universul jocului Traffic Jam 3D și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu mașini!

Jocurile de condus sunt foarte distractive, iar pe Jocurigratuite.ro puteți urca la volanul a tot felul de vehicule. De la jocuri de curse, la jocuri de parcare, și tot felul de alte jocuri distractive cu mașini, puteți conduce după pofta inimii când vizitați Jocurigratuite.ro. Un astfel de joc cu mașini este și Traffic Jam 3D, unde ai ocazia să conduci în tot felul de scenarii, și trebuie să îndeplinești diverse sarcini. De la a ajunge la destinație, trecând prin traficul intens, unde șoferii schimbă rapid benzile de circulație și tu trebuie să te adaptezi la un moment dat, până la obținerea unui anumit număr de puncte într-un anumit interval de timp, vei fi foarte ocupat în Traffic Jam 3D. La propriu, vor fi pline, deoarece vor strânge puternic volanul, mai ales în acele situații în care vezi tot mai multe mașini în față.

Dacă ai fost vreodată într-un oraș mare, știi cât de aglomerate pot fi acestea, iar numărul de mașini din trafic este uneori de-a dreptul uluitor. În Traffic Jam 3D ai ocazia să conduci printr-un astfel de oraș aglomerat și poți alege din peste douăzeci de vehicule distractive, fiecare cu specificații unice. Te poți aștepta la mașini cu diferiți cai putere, frâne și manevrabilitate, iar ceea ce este grozav este că poți chiar să personalizezi aceste caracteristici. Poți chiar să schimbi modul în care arată mașina ta. În plus, există mai multe moduri pe care le puteți juca în Traffic Jam 3D, cum ar fi un mod Carieră, care este ca un mod poveste, sau puteți pur și simplu să vă plimbați prin oraș atunci când selectați modul Liber. Iar dacă te-ai săturat să conduci prin oraș, stai liniștit, deoarece poți alege să mergi în deșert sau pe autostradă. Așadar, dacă vrei să amesteci lucrurile, în Traffic Jam 3D ai această opțiune.

Plimbă-te cu mașina ta când joci Traffic Jam 3D pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosește WASD sau tastele săgeată pentru a controla mișcarea vehiculului tău.

Jocuri similare:

Îți place Traffic Jam 3D? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu mașini pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC