Drifting Mania

Intră în universul jocului Drifting Mania și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu mașini!

Driftul a fost o componentă a jocurilor de curse pentru o lungă perioadă de timp. Pe Jocurigratuite.ro puteți stăpâni arta driftului într-un mod inedit: prin crearea unei îmbinări între mașina dumneavoastră și unul dintre stâlpii de pe marginea pistei de curse, mașina dumneavoastră se deplasează spre stânga sau spre dreapta, pe Drifting Mania. Premisa de bază sună simplu, dar să îți dai seama când să virezi este o sarcină destul de dificilă, deoarece dacă te conectezi sau te deconectezi un moment prea devreme, cu siguranță îți vei accidenta vehiculul.

Pentru că personalizarea vehiculului poate fi distractivă, Drifting Mania vă permite să alegeți din 13 mașini diferite și vă permite, de asemenea, să schimbați pistele de curse. Dar gameplay-ul distractiv rămâne, și în curând vei descoperi cât de distractiv se poate dovedi a fi driftul în acest nou mod. Nu numai că este satisfăcător să îți vezi mașina cum mai virează încă un viraj, dar știind că fiecare drift necesită concentrare și precizie face ca actul de reușită să fie și mai satisfăcător.

Bucură-te de plimbare pe Jocurigratuite.ro cu un alt joc de mașini distractiv, atunci când joci Drifting Mania.

Cum se joacă

Apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a arunca o frânghie și a vă conecta la stâlpul de pe marginea drumului. Eliberați acest buton pentru a vă deconecta și a merge mai departe. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, apăsați pe ecran pentru a arunca frânghia și eliberați degetul pentru a vă deconecta.

Jocuri similare:

Îți place Drifting Mania? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu mașini pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.