Bus Driver Simulator

Intră în universul jocului Bus Driver Simulator și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu mașini!

Autobuzele au fost un mijloc de transport de bază pentru generații întregi și vor continua să fie un pilon al călătoriilor și în viitor. Datorită dimensiunii și versatilității lor, acestea pot găzdui o mulțime de pasageri, precum și bagajele acestora, iar în orașele mari s-au dovedit a fi o resursă neprețuită pentru a ajuta la fluidizarea traficului și la deplasarea oamenilor. Pe Jocurigratuite.ro puteți juca Bus Driver Simulator, un joc în care puteți conduce aceste vehicule impresionante. Puteți alege între cele două moduri, fie să conduceți turiști, într-un mod care pune accentul doar pe condus și pe plăcerea călătoriei, dar și al doilea mod, în care puteți participa la curse palpitante de autobuze împotriva unor adversari care conduc și ei autobuze.

Primul mod te poartă pe tot felul de drumuri, de la drumuri de munte la drumuri forestiere, și ai ocazia să admiri peisajele, și sperăm că viteza nu va fi una dintre prioritățile tale principale. La urma urmei, trebuie să țineți cont de confortul pasagerilor dumneavoastră. Dar, odată ce vei încerca modul de curse, poți fi sigur că vei testa limitele autobuzului tău. Desigur, conducerea unui autobuz la viteze mari ar putea fi o experiență diferită de cea la care te-ai putea aștepta de la alte jocuri de curse, dar în Bus Driver Simulator poți experimenta la maxim această experiență palpitantă de curse. Experimentează tot felul de trasee în grafica 3D pe care ți-o oferă Bus Driver Simulator și asigură-te că găsești echilibrul între viteză și manevrabilitate, pentru că regulile de condus se schimbă cu siguranță atunci când conduci aceste vehicule masive.

Conduceți un autobuz virtual pe Jocurigratuite.ro când jucați Bus Driver Simulator și distrați-vă.

Cum se joacă

Apăsați tastele WASD pentru a controla autobuzul și tasta C pentru a schimba camera, dacă jucați pe PC. Dacă folosiți un dispozitiv mobil, atingeți butoanele de pe ecran.

Jocuri similare:

Îți place Bus Driver Simulator? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu mașini pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.