Trollface Quest: Horror 2

Intră în universul jocului Trollface Quest: Horror 2 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de groază!

Pregătește-te pentru o aventură hilară și imprevizibilă de tip point-and-click, care te va duce într-o călătorie sălbatică prin lumea întortocheată a celebrelor filme de groază atunci când joci Trollface Quest: Horror 2 pe Jocurigratuite.ro. Pregătește-te să îți fie răsturnate așteptările pe măsură ce întâlnești o serie de puzzle-uri aparent aleatorii care te vor face să ghicești și să râzi până la capăt!

În scenele din Trollface Quest: Horror 2, fiecare scenă este un teren de joacă al haosului. Tocmai când crezi că te-ai prins, ecranul prinde viață cu surprize. Vrei să deschizi o ușă? Mai bine fii pregătit ca o fantomă răutăcioasă să apară și să acționeze într-un mod cu adevărat neașteptat. Dacă ești familiarizat cu filme de groază celebre, vei recunoaște cu siguranță unele scene care apar în Trollface Quest: Horror 2, dar modul în care jocul remixează aceste situații este ceva ce te poate lua prin surprindere, lăsându-te să te întrebi ce absurditate te așteaptă după următorul colț. Dar chiar dacă te împiedici de o scenă iconică, lumea stilizată din Trollface Quest: Horror 2 este sigură că va păstra elementele de groază și cele amuzante într-un fel de echilibru.

Pregătește-te pentru următorul joc din seria Trollface, atunci când joci Trollface Quest: Horror 2 pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a interacționa cu scenele. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Joacă alte jocuri din seria Trollface:

  1. Trollface Quest: Horror 3
  2. Trollface Quest: Horror

Jocuri similare:

Îți place Trollface Quest: Horror 2? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de groază pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.