Waffle Words

Intră în universul jocului Waffle Words și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri formare de cuvinte!

Găsește toate cuvintele de pe masă și nu te lăsa distras de mediul înconjurător în Waffle Words, un joc care se joacă cel mai bine pe stomacul gol, sau dacă ai în apropiere niște ciocolată sau vafe. Pentru a găsi cuvintele, trebuie să te concentrezi și să nu renunți ușor, pentru că la prima vedere, după cum sunt așezate literele, s-ar putea să ți se pară că nu se pot ascunde cuvinte undeva acolo.

Dar dacă continui să joci, încet-încet cuvintele din Waffle Words vor începe să se dezvăluie. Și odată ce începi să găsești câteva cuvinte, cu siguranță vor veni și altele! Dacă descoperi un cuvânt, trebuie doar să selectezi prima literă și să trasezi o linie dreaptă prin celelalte litere până când deslușești cuvântul. În plus față de provocarea de a găsi cuvintele, performanța ta este, de asemenea, cronometrată, așa că nu sta prea mult timp.

Îmbunătățește-ți vocabularul pe Jocurigratuite.ro și joacă Waffle Words.

Jocuri similare:

Îți place Waffle Words? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri formare de cuvinte pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.