Zombie Monster Truck

Intră în universul jocului Zombie Monster Truck și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu camioane!

Supraviețuiește apocalipsei zombi în camionul tău monstru preferat în Zombie Monster Truck pe Jocurigratuite.ro. În acest joc cu mașini plin de acțiune, trebuie să seceri nenumărate valuri de zombi. Deși ești destul de în siguranță în camionul tău masiv, numărul de zombi care îți ies în cale uneori se poate simți copleșitor. Din fericire, puteți merge întotdeauna la garaj după fiecare nivel și să vă îmbunătățiți vehiculul. Aceste îmbunătățiri fac de obicei diferența între supraviețuire sau nu. Din fericire, există o mulțime de oportunități de a-ți îmbunătăți vehiculul, deoarece Zombie Monster Truck are 12 etape, iar fiecare etapă are trei niveluri. Și, în plus, fiecare nouă etapă deblocată vine cu o nouă mașină pe care să o încerci.

Desigur, modernizarea vehiculelor nu este ieftină, așa că va trebui să colectezi monede dacă vrei să-ți îmbunătățești camionul. Acestea pot fi dobândite fie jucând, fie completând misiunile, fie găsind cuferele ascunse. Zombie Monster Truck nu are doar mașini și upgrade-uri diferite, ci și o varietate de zombi cu care te poți lupta. Această varietate asigură faptul că lucrurile sunt distractive și provocatoare. Lumea apocaliptică din Zombie Monster Truck contribuie, de asemenea, la atmosfera și distracția jocului. Pe lângă upgrade-uri, poți folosi și nitro boost, pentru a obține o viteză suplimentară.

Condu-ți camionul monstru într-o lume post-apocaliptică dezolantă și neiertătoare când joci Zombie Monster Truck pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți tastele A sau D pentru a vă stabiliza mașina la stânga sau la dreapta, și apăsați W pentru a accelera. Apăsați Space pentru o creștere a vitezei.

Jocuri similare:

Îți place Zombie Monster Truck? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu camioane pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC