100 Doors: Escape Room

Intră în universul jocului 100 Doors: Escape Room și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu evadări!

Domeniul Lordului Kelly este plin de secrete și depinde de tine să le descoperi când joci 100 Doors: Escape Room pe Jocurigratuite.ro. În acest joc, trebuie să parcurgi, ai ghicit, 100 de camere. Dar aceasta nu este o sarcină atât de ușoară pe cât pare la prima vedere, deoarece fiecare dintre ele nu necesită o cheie pentru a fi deschisă, ci mai degrabă trebuie să-ți dai seama care este trucul pentru a deschide ușa și a progresa în joc. Acest lucru poate fi orice, de la găsirea unor întrerupătoare ascunse, până la a profita de un sistem cu greutăți care trage lacătul ușii. Puzzle-urile vă cer să vă gândiți în afara cutiei și este o emoție să progresați prin conacul detaliat din 100 Doors: Escape Room.

Și, pe lângă satisfacția de a rezolva puzzle-ul unei camere, primești și un fapt aleatoriu interesant, pe măsură ce progresezi prin mențiune. Acesta este un bonus suplimentar, dar este întotdeauna un plus atunci când înveți un nou fapt interesant. Iar în 100 Doors: Escape Room există o mulțime de puzzle-uri de rezolvat și o mulțime de fapte de învățat. Totul depinde de cât de răbdător ești și de cât de bun este spiritul tău de observație. Unele dintre puzzle-uri sunt destul de complicate, așa că va trebui să te gândești bine pentru a le rezolva. Dar răsplata merită, pe măsură ce continui să progresezi prin conacul Lordului Kelly și să afli mai multe despre intriga jocului.

Cu puzzle-uri și camere unice, 100 Doors: Escape Room oferă o mulțime de provocări interesante de depășit și este o alegere excelentă dacă doriți să jucați un joc de puzzle pe Jocurigratuite.ro. Așadar, încearcă să rezolvi misterele pe care le deține această casă veche și distrează-te.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a interacționa cu obiectele jocului, dacă jucați de pe un calculator. Dacă folosiți un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Jocuri similare:

Îți place 100 Doors: Escape Room? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu evadări pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.