4 Colors

Intră în universul jocului 4 Colors și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de cărţi!

4 Colors este un joc de cărți foarte distractiv care poate fi jucat cu până la 3 persoane. Principalul obiectiv aici este să potrivești cărțile după numărul de culori și apoi să te asiguri că scapi de ele. Este același concept ca și Uno, ceea ce face ca jocul să fie incredibil de interesant, dar și foarte distractiv de parcurs.

De asemenea, puteți câștiga jocul dacă obțineți 250 de puncte, așa că există diferite moduri în care puteți câștiga. Doar acest lucru face ca 4 Colors să fie cu adevărat interesant, deoarece ai ocazia să încerci o multitudine de strategii și să vezi ce funcționează în cazul tău. În același timp, fiecare experiență de joc este diferită, deoarece cărțile sunt trase la întâmplare. Acest lucru se adaugă la entuziasm, asigurându-vă în același timp că aveți o mulțime de valoare de reluare, de asemenea.

Cu 4 Colors chiar ai parte de o experiență captivantă și distractivă tot timpul. Jocul are, de asemenea, cărți de acțiune care îți oferă și tot felul de îmbunătățiri. Este interesant de jucat, deoarece acesta este un joc în care nu ai niciodată aceeași rundă. În plus, posibilitatea de a juca cu alte persoane adaugă cu siguranță la abordarea strategică și la emoție. Dacă îți plac jocurile de cărți sau vrei să încerci ceva nou, încearcă imediat 4 Colors și cu siguranță te vei distra de minune! Poți juca 4 Colors chiar acum, doar pe Jocurigratuite.ro!

Cum se joacă

Folosește butonul stâng al mouse-ului pentru a da click dacă folosești un PC sau atinge ecranul dacă joci de pe un dispozitiv mobil pentru a interacționa cu cărțile.

Jocuri similare:

Îți place 4 Colors? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de cărţi pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.