Age of War

Intră în universul jocului Age of War și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri strategie!

Încă o dată, vă puteți bucura de o experiență clasică Flash atunci când jucați pe Jocurigratuite.ro. De data aceasta, puternicul emulator Ruffle v-a adus Age of War, un joc care vă va cere să vă angajați mintea strategică. În timp ce vă atacați și vă apărați baza, va trebui să creați în mod constant noi unități, fiind în același timp cu ochii pe linia de timp în continuă evoluție. Începeți în epoca omului cavernelor și, încet-încet, progresați în timp, până în epoca viitoare. Bineînțeles, cu cât evoluezi mai mult, cu atât vei avea la dispoziție un echipament mai bun, așa că, dacă la început vei începe prin a arunca cu pietre spre dușmanii tăi, în curând vei primi tot felul de gadgeturi futuriste, precum lasere și arme avansate. Ține cont doar de faptul că și adversarul tău are acces la această tehnologie nouă și grozavă.

Pe lângă crearea de unități, ai acces și la atacuri speciale pe care le poți activa. Dar acestea pot fi folosite doar cu moderație, așa că asigură-te că le folosești doar în cele mai grave situații. Deși lucrurile devin agitate, va trebui să-ți păstrezi calmul dacă vrei să avansezi în timp. Dacă ești atent la ce unități are inamicul, te poți adapta rapid și poți lupta cu orice fel de bătălie crâncenă în care te vei angaja.

Deși jocuri precum Age of War au fost temporar indisponibile pentru a fi jucate în browser, Jocurigratuite.ro folosește Ruffle, care progresează încet și își extinde lista de compatibilitate, pentru a vă oferi unele dintre jocurile Flash preferate.

Luptați-vă de-a lungul veacurilor într-un joc Flash clasic atunci când jucați Age of War pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta elementele din joc.

Joacă alte jocuri din seria Age of War:

  1. Age of War 2

Jocuri similare:

Îți place Age of War? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri strategie pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC