Box Battle

Intră în universul jocului Box Battle și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de memorie!

Testează-ți memoria în Box Battle, un joc amuzant în care trebuie să-ți asumi riscuri dacă vrei să obții cel mai mare scor. Box Battle se joacă pe o grilă, și este organizat în coloane și rânduri, așa cum sunt toate grilele. Fiecare nivel începe prin a-ți arăta ce se află sub fiecare căsuță din grilă, dar după câteva momente, toate se întorc și trebuie să memorezi ce se afla sub fiecare căsuță. Selectezi ce căsuță vrei să descoperi prin selectarea antetului coloanei și a numărului rândului, iar acolo unde acestea se intersectează vei dezvălui ce se află sub acea căsuță. Poți obține monede, dar poți descoperi și monștri, care îți vor diminua HP-ul. Dacă găsești căpșuni, îți poți reface HP-ul.

Desigur, dacă ești foarte atent la începutul nivelului, poți atenua o mare parte din pagubele pe care le primești. Dar chiar dacă dai peste un monstru, nu dispera! Ai la dispoziție trei vieți și poți recupera o parte din ea dacă iei căpșunile. Există o mulțime de secrete în Box Battle care așteaptă doar să fie descoperite de tine.

Descoperă ce se află sub cutii când joci Box Battle pe Jocurigratuite.ro și distrează-te.

Cum se joacă

Faceți clic pe elementele jocului cu butonul stâng al mouse-ului. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Jocuri similare:

Îți place Box Battle? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de memorie pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.