Box Run

Intră în universul jocului Box Run și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri puzzle!

Pune-ți la încercare abilitățile de gândire și învață stratul complicat al nivelelor când joci Box Run pe Jocurigratuite.ro. În acest joc de puzzle distractiv, trebuie să găsești calea spre sfârșitul nivelului, manipulând cu atenție pârghiile și butoanele împrăștiate pe tot parcursul acestuia și trecând de la o platformă la alta. Aceste platforme pot fi practic considerate insule, iar tu trebuie să acoperi golurile în moduri creative, totul în timp ce te asiguri că nu cazi în abisul de dedesubt. Pentru a face lucrurile și mai interesante, modul în care te deplasezi este destul de restricționat, deoarece te poți rostogoli doar pe laterale. Acest lucru chiar te face să te gândești mult la modul în care să te miști, mai ales că pentru a termina nivelul trebuie să cazi printr-un mic gol.

De-a lungul nivelelor, ți se prezintă tot mai multe mecanisme și provocări, iar tu trebuie să te adaptezi rapid la mediul și regulile schimbătoare. Acest lucru asigură faptul că jocul te ține pe gânduri atâta timp cât durează aventura din Box Run. Deși pot exista situații în care chiar te vei scărpina în cap și îți va lua ceva timp să găsești soluția, satisfacția pe care o vei avea când vei găsi în cele din urmă soluția va merita de obicei. La fel ca în majoritatea lucrurilor, persistența este cheia, iar în Box Run aveți ocazia să antrenați acest mușchi important.

Rezolvă puzzle-urile de mediu când joci Box Run pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Glisați ecranul folosind butonul stâng al mouse-ului pentru a muta cutia sau apăsați pe săgețile de pe ecran. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, puteți, de asemenea, să atingeți aceste butoane pentru a vă deplasa.

Jocuri similare:

Îți place Box Run? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri puzzle pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.