Sliding Slide

Intră în universul jocului Sliding Slide și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri puzzle!

Dacă vă plac jocurile de puzzle, atunci Sliding Slide vă va oferi cu siguranță o experiență provocatoare și distractivă. În acest joc de puzzle cu alunecare, aveți sarcina de a rearanja piesele de puzzle pentru a crea versiunea destrămată a unui anumit peisaj. Așa cum sugerează și titlul, în Sliding Slide trebuie să glisezi piesele pe tablă. Acest lucru înseamnă că nu puteți alege orice piesă doriți și să o plasați pe tablă. Trebuie să rearanjezi cu atenție tabla de fiecare dată când vrei să faci o mutare. Acest lucru sporește provocarea, pentru că, chiar dacă s-ar putea să vă dați seama de soluție în Sliding Slide, ajungerea la acea soluție s-ar putea să nu fie atât de banală.

Sliding Slide are o multitudine de niveluri în care vă puteți antrena memoria și abilitățile de logică și nu numai atât, puteți selecta între trei niveluri de dificultate pentru fiecare puzzle pe care doriți să îl rezolvați. Diferența dintre aceste dificultăți este dată de numărul de piese pe care trebuie să le strecori. Bineînțeles, având mai multe piese de puzzle care alunecă, crește considerabil provocarea. În același timp, ar putea crește și satisfacția fiecărui nivel pe care îl rezolvați. Bineînțeles, nu trebuie să începi cu rezolvarea unui puzzle greu, ci poți să ajungi la această dificultate.

Bucurați-vă de un joc distractiv care vă va testa răbdarea și abilitățile organizatorice pe Jocurigratuite.ro și încercați Sliding Slide.

Cum se joacă

Faceți clic cu butonul stâng al mouse-ului sau apăsați pe ecran (dacă folosiți un dispozitiv mobil), pentru a glisa piesele de puzzle.

Jocuri similare:

Îți place Sliding Slide? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri puzzle pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.