Merge & Decor

Intră în universul jocului Merge & Decor și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri puzzle!

Joacă un joc de puzzle distractiv pe Jocurigratuite.ro, cu tot felul de obiecte de uz casnic, atunci când selectezi Merge & Decor. În acest joc, sarcina ta este să scanezi panoul și să combini până la elemente de același tip. Odată ce le găsești, aceste obiecte se vor transforma în ceva nou, care poate fi combinat doar cu un obiect similar. Lucrurile încep ușor, dar, după un timp, fuzionarea elementelor poate deveni destul de complicată și în curând te vei vedea zgâriindu-te la cap cu unele dintre situațiile în care te vei vedea. Din fericire, există și elemente care au efecte speciale pe tablă și asupra altor elemente, cum ar fi elemente care pot genera altele, ceea ce te poate scoate din încurcătură atunci când ai probleme în a găsi perechi.

Și cu cât descoperi mai multe obiecte în Merge & Decor, cu atât mai mult spațiu de joc deblochezi. Acest proces este unul destul de exploziv, iar piesele de pe tablă care erau blocate anterior explodează într-un mod spectaculos, făcând loc unor noi elemente care să fie plasate în locul lor. Încet-încet, pe măsură ce începi să te descurci cu tot mai multe obiecte, dimensiunea tabloului de joc crește, iar după câteva runde tot tabloul de joc este deblocat, oferindu-ți mai mult spațiu de joc, dar și mai multe provocări, deoarece trebuie să ții cont de toate aceste posibilități suplimentare. Din fericire, atmosfera din Merge & Decor este destul de optimistă, ceea ce face ca jocul să fie unul destul de relaxant.

Testează-ți memoria și bucură-te de o experiență relaxantă pe Jocurigratuite.ro atunci când joci Merge & Decor.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta elementele de pe tablă. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Jocuri similare:

Îți place Merge & Decor? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri puzzle pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.