Farm Fun

Intră în universul jocului Farm Fun și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri puzzle!

A venit primăvara, iar Jocurigratuite.ro a pregătit o mulțime de jocuri distractive care sunt minunate pentru a fi jucate în acest sezon. Un astfel de joc este Farm Fun, în care trebuie să vă organizați animalele de la fermă, într-un joc care vă va pune la încercare logica și abilitățile de organizare. A avea o fermă mare necesită multă răbdare și grijă, iar cu Farm Fun ai ocazia să îți muți cu grijă animalele de la fermă într-un mod ordonat. Scopul jocului Farm Fun este să te asiguri că toate animalele ies din zona închisă și ajung în grajdul lor. Dar există o mulțime de obstacole între ele și destinația lor și depinde de tine să te asiguri că ajung la locul dorit.

De la arbuști, butoaie, garduri, și chiar trebuie să se ocolească între ele, munca îți este croită în Farm Fun. Dar nu intra în panică, pentru că poți oricând să încerci din nou pe Jocurigratuite.ro. Mai mult, Farm Fun adaugă un plus de varietate, oferindu-ți posibilitatea de a crea perechi de același tip de animale, astfel că există un strat suplimentar de strategie de care poți ține cont în timp ce îți organizezi ferma. Animalele se pot mișca înainte sau înapoi și, mai ales în ultimele niveluri, va trebui să faceți niște mișcări complexe pentru a le debloca și a le duce în grajd. În timp ce nivelele devin din ce în ce mai dificile, devii și mai bun la gestionarea spațiului pe care îl ai la dispoziție.

Joacă un joc de puzzle distractiv și relaxant pe Jocurigratuite.ro și organizează-ți animalele de la fermă atunci când joci Farm Fun.

Cum se joacă

Apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta un animal și, cu butonul stâng al mouse-ului apăsat, deplasați mouse-ul în direcția în care doriți ca animalul să se deplaseze. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, apăsați pe animale și glisați în schimb în direcția respectivă.

Jocuri similare:

Îți place Farm Fun? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri puzzle pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.