Butterfly Kyodai HD

Intră în universul jocului Butterfly Kyodai HD și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri mahjong!

Refaceți o experiență de joc clasică pe Jocurigratuite.ro atunci când selectați Butterfly Kyodai HD. Bucurați-vă de jocul de potrivire care a făcut celebru Butterfly Kyodai, acum cu grafică HD. Scopul jocului Butterfly Kyodai HD este în continuare de a potrivi cât mai multe aripi de fluture, până la expirarea timpului. Formarea unei perechi de aripi va crea un fluture maiestuos, care va zbura departe de tablă. Dacă reușești să faci o potrivire, se adaugă mai mult timp, așa că, cu cât joci mai bine, cu atât mai mult timp vei avea la dispoziție pentru a crea mai multe perechi de perechi potrivite. Pe lângă faptul că trebuie să te asiguri că aripile pe care le potrivești sunt de același tip, trebuie să fii atent și la cât de aproape sunt una de cealaltă, deoarece poți combina aripi doar dacă acestea nu sunt la mai mult de două unghiuri drepte una de cealaltă.

Dar nu vă faceți griji, pentru că, chiar dacă vă blocați temporar și nu reușiți să găsiți o pereche care să se potrivească, aveți la dispoziție două opțiuni utile: prima este posibilitatea de a amesteca tabla, ceea ce ar putea aduce aripile compatibile mai aproape una de cealaltă, iar cealaltă opțiune este bagheta magică, care vă va arăta instantaneu o potrivire validă, care ar fi putut să vă scape din ochiul vigilent. Fie că găsești toate potrivirile de unul singur, fie că soliciți din când în când un ajutor suplimentar, un lucru este sigur: experiența relaxantă a jocului original este încă prezentă în Butterfly Kyodai HD. De la muzica sa liniștitoare, plină de clopoței și alte sunete frumoase, până la grafica HD, Butterfly Kyodai HD este un joc excelent pentru a vă ajuta să vă relaxați.

Joacă un alt joc de potrivire distractiv pe Jocurigratuite.ro și distrează-te cu Butterfly Kyodai HD.

Cum se joacă

Apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta aripile de pe tablă, sau atingeți ecranul, dacă jucați de pe un dispozitiv mobil.

Jocuri similare:

Îți place Butterfly Kyodai HD? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Mahjong pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.