Solitaire Mahjong Juicy

Intră în universul jocului Solitaire Mahjong Juicy și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri mahjong!

Jucați câteva runde relaxante de Mahjong pe un fundal din Caraibe pe Jocurigratuite.ro când selectați Solitaire Mahjong Juicy. Cu grafica sa stilizată și sunetele sale optimiste, Solitaire Mahjong Juicy creează o atmosferă destul de veselă, iar jocul distractiv de Mahjong vă va ajuta, de asemenea, să vă puneți un zâmbet pe față. La fel ca alte jocuri Mahjong, în Solitaire Mahjong Juicy trebuie să potrivești cât mai multe piese care au același design pe ele, totul în timp ce te lupți cu cronometrul. În Solitaire Mahjong Juicy, desenele plăcilor înfățișează tot felul de fructe și sucuri de fructe gustoase, ceea ce cu siguranță vă va face gura apă.

Dar nu este vorba doar de a găsi locul unde se află două dale potrivite, pentru că trebuie să te asiguri și că dalele nu sunt blocate de alte dale și, de asemenea, pentru că aceste elemente sunt suprapuse, trebuie să fie la același nivel. Iar dacă ești suficient de rapid, poți beneficia și de un multiplicator de scor, care adaugă mai multe puncte la scorul tău final. Solitaire Mahjong Juicy are, de asemenea, câteva caracteristici utile pentru a te ajuta să faci cât mai multe potriviri: poți cere indicii, poți amesteca tabla, iar jocul îți arată și câte potriviri pot fi făcute în fiecare rundă. Acest lucru vă poate ajuta să vă concentrați eforturile.

Găsiți meciurile și relaxați-vă pe Jocurigratuite.ro când jucați Solitaire Mahjong Juicy.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta piesele pe care doriți să le potriviți sau pentru a apăsa butoanele. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb aceste elemente.

Jocuri similare:

Îți place Solitaire Mahjong Juicy? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Mahjong pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.