Mahjong Kitchen

Intră în universul jocului Mahjong Kitchen și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri mahjong!

Un delicios joc Mahjong vă așteaptă pe Jocurigratuite.ro. Intră într-o bucătărie fabuloasă și bucură-te de gameplay-ul relaxant pentru care sunt renumite jocurile Mahjong și joacă Mahjong Kitchen. La fel ca în majoritatea jocurilor Mahjong, și în acest joc trebuie să găsești perechile potrivite pentru a obține puncte și pentru a avansa la nivelul următor, iar în Mahjong Kitchen acest gameplay distractiv are ca temă rețete gustoase și tot felul de lucruri pe care te-ai aștepta să le găsești într-o bucătărie. În afară de potrivirea a două piese care au același produs alimentar pe ele, care sunt plasate la marginea stivei, în Mahjong Kitchen se adaugă o poveste pentru a oferi un context suplimentar experienței. În Mahjong Kitchen ești responsabil de administrarea unui restaurant, iar prin potrivirea fructelor sau legumelor poți descoperi tot felul de rețete, pe care le poți folosi apoi pentru a-ți dezvolta afacerea.

Descoperirea de noi rețete și feluri de mâncare face parte din distracția din Mahjong Kitchen, iar atunci când asociezi acest lucru cu regulile jocului Mahjong, vei obține cu siguranță o experiență care te va încânta. Cu cât descoperi mai multe rețete, cu atât meniul tău se extinde, ceea ce deschide ușa către mai multe combinații posibile. Emoția de a debloca un nou fel de mâncare oferă Mahjong Kitchen un sentiment plăcut de progresie, iar faptul de a-ți vedea meniul crescând este un bonus în plus față de jocul relaxant pe care îl oferă jocurile Mahjong.

Jucați un joc Mahjong cu tematică culinară distractivă pe Jocurigratuite.ro, descoperiți noi rețete și bucurați-vă de o rundă de Mahjong Kitchen.

Cum se joacă

Apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta piesele pe care doriți să le potriviți. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb aceste dale.

Jocuri similare:

Îți place Mahjong Kitchen? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Mahjong pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.