Mahjong 3D Candy

Intră în universul jocului Mahjong 3D Candy și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri mahjong!

Joacă un alt joc distractiv de Mahjong pe Jocurigratuite.ro și antrenează-ți creierul într-un mod distractiv atunci când joci Mahjong 3D Candy. La fel ca și alte jocuri Mahjong de care te poți bucura pe Jocurigratuite.ro, Mahjong 3D Candy este, de asemenea, o experiență relaxantă și provocatoare, și cu siguranță îți va aduce nenumărate ore de distracție. Scopul tău în aceste jocuri este să eliberezi tabla, iar acest lucru îl realizezi prin crearea de meciuri. Pentru a face o potrivire, trebuie să selectezi două cuburi care au același desen pe ele. Dar asta nu este tot, deoarece trebuie să vă asigurați, de asemenea, că acestea se află întotdeauna la marginea stivei. Acest lucru aduce mai multă strategie în joc, iar tu trebuie să te gândești din timp înainte de a face o mișcare.

În timp ce în mod tradițional se joacă pe o tablă 2D, Mahjong 3D Candy se joacă în 3D, iar tu trebuie să rotești tabla pentru a găsi potrivirile pe care trebuie să le faci. Acest lucru aduce o dimensiune complet nouă modului în care rezolvi aceste puzzle-uri, iar faptul că joci Mahjong într-un spațiu 3D va fi cu siguranță o experiență diferită și interesantă pentru unii jucători. Iar faptul că piesele din Mahjong 3D Candy reprezintă tot felul de bomboane delicioase ajută la atmosfera optimistă a jocului.

Jucați un joc de Mahjong distractiv pe Jocurigratuite.ro atunci când selectați Mahjong 3D Candy.

Cum se joacă

Folosiți mouse-ul pentru a selecta piesele și pentru a deplasa tabla 3D. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul și plăcile.

Jocuri similare:

Îți place Mahjong 3D Candy? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Mahjong pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.