Delivery Racer

Intră în universul jocului Delivery Racer și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu motociclete!

În Delivery Racer trebuie să te urci pe motocicletă și să fii gata să livrezi corespondența, în timp ce colectezi bani și te ferești de obstacolele care îți ies în cale. Pentru a obține cel mai mare punctaj, va trebui să fii rapid și să ajungi în siguranță la linia de sosire, iar un accident va pune capăt cursei prin trafic.

Obstacolele care îți ies în cale variază de la conuri de trafic, mașini și chiar trenuri. Poți oricând să oprești motocicleta atunci când nu mai apeși pe ecran.

Cu o grafică stilizată prietenoasă, vei identifica imediat orice pericol care se află pe șosea, iar grafica face, de asemenea, o treabă foarte bună în a te atrage în atmosfera unică a orașului.

Devino un șofer de curierat atunci când joci Delivery Racer pe Jocurigratuite.ro și găsește echilibrul între a conduce în siguranță și rapid.

Jocuri similare:

Îți place Delivery Racer? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu motociclete pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.