Drag Racing City

Intră în universul jocului Drag Racing City și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu curse!

În timp ce cursele de drag racing s-ar putea să nu fie la fel de populare ca alte stiluri de jocuri de curse, acestea au propriul farmec și complexitate, pe care odată ce începi să le stăpânești, vei învăța să le apreciezi. Pe Jocurigratuite.ro există o serie de astfel de jocuri, în care vă puteți exersa abilitățile de drag racing. Un astfel de joc este Drag Racing City, care vă oferă o experiență distractivă de drag racing. Prin cele patru locații unice, patru moduri de joc diferite, 32 de mașini și cinci piese de mașină care pot fi îmbunătățite, veți avea parte de o experiență de drag racing. Cele patru locații diferite de curse oferă diferite tipuri de curse, iar nivelul de personalizare ar trebui să fie suficient pentru a mulțumi un fan al acestui tip de joc.

Regulile de bază ale curselor de drag racing sunt prezente și în Drag Racing City, iar tu concurezi direct împotriva altor mașini, în linie dreaptă. Ceea ce decide cine câștigă cursa este abilitatea șoferilor de a schimba vitezele la momentul potrivit. Drag racing este un joc al răbdării, iar cunoașterea capacităților mașinii tale va decide dacă vei câștiga sau pierde cursa. Dacă aveți nevoie de un pic de viteză suplimentară, puteți activa oricând capacitatea de boost a mașinii, dar nu uitați că aceasta este o resursă limitată, așa că folosiți-o cu înțelepciune.

Joacă un stil distractiv de joc de curse pe Jocurigratuite.ro atunci când selectezi Drag Racing City.

Cum se joacă

Apăsați tasta Space pentru a accelera, tasta săgeată în sus pentru a schimba vitezele și apăsați tasta N pentru a folosi nitro boost. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți butoanele de pe ecran.

Jocuri similare:

Îți place Drag Racing City? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu curse pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.