Four Colors World Tour Multiplayer

Intră în universul jocului Four Colors World Tour Multiplayer și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de cărţi!

Adună-ți prietenii sau joacă cu oameni din întreaga lume un joc de cărți captivant pe Jocurigratuite.ro când selectezi Four Colors World Tour Multiplayer. Un element palpitant al Four Colors World Tour Multiplayer este elementul multiplayer adăugat, astfel încât puteți juca fie împotriva unui adversar controlat de calculator, fie împotriva unor persoane din alte locuri din lume. Cu regulile sale amuzante și ușor de reținut, precum și cu grafica frumoasă și stilizată și animațiile expresive care vă vor pune un zâmbet pe față, Four Colors World Tour Multiplayer este o alegere excelentă atunci când doriți să vă relaxați și să vă distrați.

Pentru a câștiga o rundă de Four Colors World Tour Multiplayer trebuie să fii primul care termină toate cărțile pe care le ai în posesie. În fiecare rundă primești un număr fix de cărți, iar pentru a scăpa de ele trebuie să îți pui cărțile în teanc pe masă. Desigur, dacă ar fi atât de ușor, nu ar exista nicio provocare și niciun element de distracție. Există anumite reguli pe care trebuie să le respecți, și anume că poți pune una dintre cărțile tale jos doar dacă are fie aceeași culoare, fie aceeași valoare cu cea care se află deja pe masă. Cum fiecare carte nouă care se adaugă la acest teanc poate schimba ceea ce trebuie să așezi, vei descoperi în curând cât de dinamică este o rundă de Four Colors World Tour Multiplayer. Adaugă la aceasta diverse cărți modificatoare pe care le poți obține tu sau alți jucători și vei vedea cât de repede trebuie să te adaptezi dacă vrei să câștigi. Aceste cărți modificatoare pot fi fie cărți care îi obligă pe ceilalți jucători să primească două sau trei cărți suplimentare, precum și să sară rândul lor, dar și cărți care pot schimba culoarea cărții pe care trebuie să o așezi. Scorul final al câștigătorului este determinat de valoarea totală a cărților pe care le au ceilalți jucători, iar câștigătorul jocului este primul jucător care ajunge la 250 de puncte. O regulă importantă pe care trebuie să o rețineți întotdeauna este că trebuie să indicați atunci când mai aveți o ultimă carte rămasă, altfel veți fi nevoit să suportați o penalizare de a primi două cărți.

Cu un gameplay distractiv și rapid, Four Colors World Tour Multiplayer este un alt joc de cărți distractiv pe care îl puteți juca pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta și interacționa cu cărțile. Apăsați tasta 1 de pe tastatură atunci când mai aveți o carte rămasă. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul pentru a interacționa cu elementele jocului.

Jocuri similare:

Îți place Four Colors World Tour Multiplayer? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de cărţi pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.