Garden Tales 3

Intră în universul jocului Garden Tales 3 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri match 3!

Pășește din nou în grădina fermecată când joci Garden Tales 3 pe Jocurigratuite.ro și bucură-te de această experiență relaxantă. Deși fanii seriei vor fi cu siguranță încântați să joace încă o dată un joc din această serie, noii veniți vor descoperi rapid și ceea ce face ca aceste jocuri să fie o opțiune excelentă pentru atunci când aveți nevoie de ceva pentru a vă relaxa. Această continuare are peste 3000 de nivele, în care trebuie să colectezi flori, fructe și ciuperci și să-l ajuți pe simpaticul pitic, Willy, să mențină grădina magică în cea mai bună formă.

Ca și alte jocuri de acest tip, în Garden Tales 3 trebuie să conectezi cel puțin trei tipuri de obiecte de același tip în linie dreaptă. Odată ce reușești să faci acest lucru, toate aceste elemente sunt eliminate de pe tablă. Bineînțeles, cu cât mai multe elemente eliminați într-o singură mutare, cu atât mai multe puncte veți obține. De asemenea, țineți cont de faptul că nivelurile pot avea sarcini speciale pe care trebuie să le îndepliniți dacă doriți să progresați. Și cu cât progresezi, cu atât aceste sarcini pot deveni mai dificile. Și poți avea la dispoziție și o cantitate limitată de mișcări pentru a realiza orice sarcină pe care o ai. Acest lucru te poate aduce în tot felul de situații în care va trebui să te gândești foarte atent la următoarele tale mișcări. Dacă ai probleme, poți folosi și unele obiecte speciale pentru a te ajuta, dar nimic nu bate o strategie bună.

Bucură-te de un alt joc distractiv de tip match 3 pe Jocurigratuite.ro și joacă o rundă de Garden Tales 3.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta elementele de joc. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul pe elementul pe care doriți să îl selectați.

Joacă alte jocuri din seria Garden Tales:

  1. Garden Tales Mahjong
  2. Garden Tales

Jocuri similare:

Îți place Garden Tales 3? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri match 3 pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.