Impostor

Intră în universul jocului Impostor și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri logice!

Păcălește-i pe toți și supraviețuiește într-un joc care aduce omagiu fenomenului Among Us. Fii cu un pas înaintea tuturor în lumea necruțătoare și rece a spațiului cosmic, unde nimeni nu te poate auzi dacă strigi după ajutor, într-un joc palpitant și plin de suspans, unde viața ta depinde de spiritul de observație, care te va salva să nu cazi în capcana impostorului din echipa ta. Păstrează-ți calmul și fii mereu cu ochii în patru pentru orice comportament suspicios, deoarece impostorul va face orice ca să se asigure că va elimina toți membrii echipajului, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să saboteze nava spațială în care vă aflați.

Scapă de intențiile malefice ale impostorului pentru a supraviețui, sau păcălește-i pe toți atunci când preiei rolul impostorului și elimină membrii echipajului pentru a câștiga. Indiferent de rolul pe care îl iei, distracția este cu siguranță garantată!

Jocuri similare:

Îți place Impostor? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri logice pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.