New Daily Sudoku

Intră în universul jocului New Daily Sudoku și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri sudoku!

Antrenează-ți creierul pe Jocurigratuite.ro și bucură-te de New Daily Sudoku, un joc de puzzle care îți provoacă cu adevărat abilitățile logice. Deși jocul prezintă foarte mult numere, Sudoku nu este un joc despre matematică, ci despre plasarea numerelor pe o grilă. Bineînțeles, fiind un joc de puzzle înseamnă că plasarea acestor numere trebuie să respecte anumite reguli, iar în New Daily Sudoku, ca majoritatea jocurilor de acest tip, cere ca grila de 9x9 să fie umplută cu cifre în așa fel încât fiecare rând, fiecare coloană și fiecare dintre cele nouă regiuni 3x3 care formează grila să conțină toate cifrele de la 1 la 9. Acest lucru pare ușor, dar faptul că trebuie să țineți cont de toate aceste reguli poate fi o adevărată provocare.

Deoarece practica este vitală dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile în orice domeniu, New Daily Sudoku vă oferă în fiecare zi un nou puzzle logic. Acest lucru vă asigură că puteți rezolva o nouă rundă de Sudoku în fiecare zi și că fiecare puzzle este unul nou în fiecare zi. Fiecare rundă din New Daily Sudoku începe cu grila parțial umplută, iar pentru a o rezolva trebuie să completați spațiile libere cu cifra corectă. Și pentru că toată lumea începe de la un nivel de îndemânare diferit, New Daily Sudoku vă permite să vă personalizați dificultatea, alegând să jucați în modurile Easy, Medium sau Hard, fiecare oferind o experiență diferită, dar păstrând în același timp provocarea clasică a Sudoku. Și, dacă aveți nevoie de un ajutor suplimentar, puteți folosi și unele dintre opțiunile utile pe care le oferă jocul, cum ar fi solicitarea unui Hint. Toată lumea ar trebui să se poată bucura de New Daily Sudoku, așa că nu vă fie teamă dacă nu ați stăpânit încă regulile, cu New Daily Sudoku vă puteți distra în continuare și vă puteți exersa abilitățile de logică!

Jucați un puzzle logic clasic pe Jocurigratuite.ro și încercați New Daily Sudoku.

Cum se joacă

Selectați elementele de pe ecran cu ajutorul butonului stâng al mouse-ului, dacă jucați de pe un PC. Dacă folosiți un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Jocuri similare:

Îți place New Daily Sudoku? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Sudoku pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.