Robot Bar: Spot the Differences

Intră în universul jocului Robot Bar: Spot the Differences și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri logice!

Robot Bar: Spot the Differences este un joc excelent pentru jucătorii care sunt foarte atenți la detalii și au multă răbdare. Bineînțeles, aceste două calități merg mână în mână, iar pe Jocurigratuite.ro există o mulțime de jocuri în care poți exersa ambele calități, și nu numai. Iar dacă vă plac roboții, veți fi încântați să aflați că Robot Bar: Spot the Differences are o mulțime de roboți. În acest joc, ai în fața ta două scene, despărțite de o bară verticală. La prima vedere, aceste două scene par identice. Și asta ar trebui să fie prima impresie, dar după o privire mai atentă, vei vedea în curând că diferă în moduri subtile. Scopul tău este să găsești aceste mici diferențe și să le indici.

Pentru a trece la următoarea scenă, există o cantitate prealabilă de diferențe pe care va trebui să le găsiți, iar mai ales ultimele pot fi foarte dificile. Bineînțeles, nu puteți da click pe fiecare element de pe ecran și aveți un număr limitat de încercări. Puteți face doar cinci greșeli în Robot Bar: Spot the Differences, până când va trebui să reporniți nivelul, iar cu cinci niveluri diferite în Robot Bar: Spot the Differences, abilitățile dumneavoastră de atenție vor fi în mod clar solicitate.

Găsiți diferențele în acest joc distractiv cu roboți atunci când jucați Robot Bar: Spot the Differences pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Apăsați butonul stâng al mouse-ului pe ecran pentru a indica o diferență de potențial între cele două ecrane. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Jocuri similare:

Îți place Robot Bar: Spot the Differences? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri logice pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.