Flower Blast

Intră în universul jocului Flower Blast și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri logice!

Exersează-ți creierul într-un alt joc de puzzle distractiv pe Jocurigratuite.ro și joacă Flower Blast. Deși regulile din Flower Blast sunt ușor de înțeles, provocarea pe care o oferă vă va aduce o doză sănătoasă de distracție, iar unele nivele vă vor face cu siguranță să vă gândiți puțin la care ar putea fi soluția posibilă. Dar o parte din distracția jocului Flower Blast constă în faptul că rundele sunt scurte și puteți oricând să încercați din nou să vă dați seama cum să progresați și să rezolvați puzzle-ul.

Flower Blast este alcătuit din mai multe niveluri, de dificultate crescândă. Dar nu vă faceți griji, curba de dificultate este destul de blândă și, odată ce începeți să învățați modul în care funcționează Flower Blast, veți aprecia modul în care vă va face să vă gândiți la rezolvarea fiecărui nivel. Practic, trebuie să îndepărtezi toate florile de pe ecran. Realizați acest lucru făcând clic pe florile roșii, care își vor împușca violent petalele în toate direcțiile. Fiecare floare roșie pe care o vor lovi va fi obliterată. Dar nivelurile ulterioare introduc și alte tipuri de flori, iar aici va trebui să vă gândiți cu adevărat la următoarele mișcări, pentru că și celelalte flori vor trebui să devină roșii pentru a fi distruse. Aveți un număr limitat de atingeri sau lovituri pe care o astfel de floare le poate primi până când devine roșie. Ele pot ajunge în această stare fie că sunt lovite de petale, fie că le atingi tu. Însă, ai un număr limitat de atingeri, așa că fii foarte atent la momentul în care alegi să o faci. Și, mai ales, pe ce flori alegi să apeși. Cel mai bun pariu al tău este să faci reacții în lanț uriașe, în care florile roșii lovesc alte flori roșii care, la rândul lor, își vor exploda petalele și vor distruge sau modifica starea celorlalte flori din apropierea lor.

Termină nivelele din Flower Blast pe Jocurigratuite.ro și distrează-te.

Cum se joacă

Apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta floarea cu care doriți să interacționați. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb aceste flori.

Jocuri similare:

Îți place Flower Blast? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri logice pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.