Roulette Royale

Intră în universul jocului Roulette Royale și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri diverse!

Ruleta este un joc de noroc clasic care a evocat o mulțime de emoții oricui l-a jucat: de la mari plăceri, la înfrângeri deprimante, ruleta este un joc de bază în orice cazinou. Când joci Roulette Royale ai ocazia să trăiești unele dintre aceste emoții, dar când joci pe Jocurigratuite.ro banii tăi nu sunt în joc. Dar, deși din fericire banii pe care îi pariezi la Roulette Royale sunt virtuali, regulile sunt aceleași, iar pariatul pe o valoare și apoi să privești cu sufletul la gură dacă ruleta te favorizează sau nu este tot aici. Prin natura sa, ruleta este imprevizibilă, iar în Roulette Royale vei avea parte de o mostră de cum depinde norocul tău (și banii tăi) de fiecare rotire.

Pentru a câștiga la ruletă trebuie mai întâi să alegi pe ce numere te aștepți să aterizeze bila, atunci când se termină rotirea ei. În partea de jos a ecranului poți vedea câțiva termeni cu care s-ar putea să nu fii familiarizat: Voisins du Zéro, Tier, Orphelins, Neighbors. Fiecare dintre aceștia denotă o secțiune a roții. Pentru a selecta pe ce număr vrei să pariezi banii, trebuie să faci clic pe jetonul corespunzător din tabel. Selectează-l de mai multe ori pentru a-ți mări pariul. Dacă vrei să mărești valoarea jetonului de pariu, poți selecta unul diferit din partea stângă a ecranului. Poți vedea câți bani ți-au mai rămas în colțul din stânga sus al ecranului. Când ești gata să îți încerci norocul, fă clic pe butonul Spin, situat în partea dreaptă jos a ecranului. Acum totul este în afara controlului tău și tot ce poți face este să speri că vei câștiga pariul.

Joacă un joc virtual de ruletă pe Jocurigratuite.ro și vezi dacă ești norocos sau nu.

Cum se joacă

Folosește butonul stâng al mouse-ului pentru a interacționa cu elementele jocului dacă folosești un PC. Dacă utilizezi un dispozitiv mobil, poți interacționa cu jocul apăsând pe butoanele de pe ecran.

Jocuri similare:

Îți place Roulette Royale? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri diverse pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.