Craps

Intră în universul jocului Craps și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri diverse!

Craps este un joc de masă foarte interesant, în care trebuie să încerci să pariezi corect pentru a câștiga cât mai mult posibil. Poți paria de la 1 la 100 de credite și ai un punct de pornire desemnat pentru credite. Întotdeauna doriți să vă testați abilitățile și strategiile pentru a vedea cât de bine veți paria. Este un joc grozav în care ai control complet asupra modului în care pariezi, poți paria chiar și pe mai multe linii.

Designul mesei este spectaculos, iar jocul iese în evidență prin stilul său inovator și ideile sale remarcabile. Merită să îl încerci, iar beneficiile sunt incredibile, ca să nu mai vorbim de stilul vizual care este foarte captivant și creativ în același timp.

Sistemul de punctaj este conturat de joc, așa că veți ști exact câte puncte primiți în funcție de acesta. Este o abordare foarte interesantă și unică, una care aduce un sistem unic, iar calitatea este atrăgătoare. Acest lucru, combinat cu atenția inteligentă acordată detaliilor, este ceea ce face ca Craps să fie unul dintre cele mai interesante și mai interesante jocuri pentru cei care se bucură de jocurile de masă. Poți juca Craps chiar acum pe Jocurigratuite.ro pentru a-ți testa abilitățile!

Cum se joacă

Interacționați cu masa și selectați jetoanele folosind butonul stâng al mouse-ului. Aceleași comenzi se aplică și în cazul în care folosești un dispozitiv mobil, dar în loc să folosești mouse-ul pentru a interacționa cu jocul trebuie să atingi ecranul.

Jocuri similare:

Îți place Craps? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri diverse pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.