Stilist pentru Arianna

Intră în universul jocului Stilist pentru Arianna și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îmbrăcat!

Arianna caută un consilier de modă pentru evenimentele sale viitoare. Totuși, trebuie să menționăm că nu este ușor să lucrezi ca stilist pentru o vedetă de calibrul Ariannei.

Viața unei vedete este foarte dinamică, o cântăreață internațională poate avea 5 evenimente pe săptămână. Multe persoane au încercat să devină consilierul personal al Arianei, dar nu au reușit.

Arianna apelează la serviciile dvs. pentru următoarele evenimente. Fiecare eveniment este special și va avea nevoie de o ținută care să întoarcă capetele fanilor și jurnaliștilor deopotrivă.

Primul eveniment este cel mai important: concertul de mâine! Alege machiajul potrivit pentru o ținută extravagantă, demnă de o vedetă internațională. Apoi, alege o ținută pentru o zi obișnuită din viața unui artist. Nu uitați că Arianna este mereu urmărită de paparazzi, așa că, indiferent de situație, trebuie să strălucească. Covorul roșu este următorul eveniment al Ariannei. Acest eveniment nu mai are nevoie de nicio prezentare: sute de vedete vor defila pe podium purtând cele mai superbe ținute! Arianna trebuie să strălucească, așa că dă tot ce ai mai bun pentru o ținută care să o facă să strălucească! Nimic nu o poate opri pe Arianna să arate fenomenal, așa că ținuta rock pe care trebuie să o creezi pentru ultimul eveniment poate fi cea care va face diferența pentru tine.

Fă tot posibilul pentru a ocupa poziția de stilist personal al Ariannei. Sper ca acest joc de fete să îți aducă un zâmbet pe față!

Jocuri similare:

Îți place Stilist pentru Arianna? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îmbrăcat pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.