Sudoku Blocks

Intră în universul jocului Sudoku Blocks și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de table!

Bucură-te de o experiență relaxantă când joci Sudoku Blocks pe Jocurigratuite.ro. Rezolvă puzzle-urile logice pe care ți le oferă jocul și distrează-te, într-un joc clasic, în care puțină gândire strategică, amestecată cu puțin noroc, îți va aduce cel mai mare punctaj. În Sudoku Blocks trebuie să așezi blocurile de lemn pe tablă în așa fel încât să creeze o linie dreaptă, de la o margine la alta. La începutul jocului, când tabla de joc este goală, aceasta este o sarcină ușoară, dar după câteva runde de plasare a blocurilor, lucrurile devin din ce în ce mai dificile, pe măsură ce crește complexitatea designului plăcii. Fiecare nouă piesă pe care o așezi crește dificultatea generală a următoarelor tale mișcări și vei aștepta cu nerăbdare să vezi ce piesă nouă trebuie să plasezi în continuare. Diferența dintre a câștiga și a pierde este uneori la o singură mutare distanță.

Regulile din Sudoku Blocks sunt simple și nu există un cronometru împotriva căruia trebuie să te întreci, așa că se poate descrie jocul ca fiind destul de relaxant și o alegere excelentă pentru toți cei care vor doar un joc rapid, fără presiune suplimentară adăugată. Iar faptul că combină regulile îndrăgitelor jocuri Sudoku cu cele ale unui puzzle de blocuri face ca experiența Sudoku Blocks să fie un pic mai unică. Grafica poartă o temă de lemn și este destul de plăcută ochilor, iar muzica jazzy te menține optimist și dornic să joci mai mult.

Antrenează-ți creierul și distrează-te atunci când joci Sudoku Blocks pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta blocurile de lemn și, cu butonul apăsat, deplasați mouse-ul în locul în care doriți să îl așezați pe tablă. Dacă joci de pe un dispozitiv mobil, folosește degetul pentru a atinge ecranul și mișcă-l pentru a selecta locul în care vrei să așezi blocurile.

Jocuri similare:

Îți place Sudoku Blocks? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de table pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.