Temple Jewels

Intră în universul jocului Temple Jewels și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri bejeweled!

Jocurigratuite.ro vă urează bun venit în lumea orbitoare a Temple Jewels! Pregătiți-vă să vă îmbarcați într-o aventură palpitantă de potrivire a pietrelor prețioase, care vă va distra ore în șir. În Temple Jewels vă veți găsi scufundat într-o călătorie hipnotizantă prin 101 niveluri captivante. Pregătește-te pentru o provocare din ce în ce mai mare, deoarece fiecare nivel prezintă un nou test al gândirii tale strategice și al reflexelor tale rapide ca fulgerul. Jocul începe ușor, permițându-ți să te familiarizezi cu mecanismele, dar nu te teme, căci dificultatea crește cu fiecare nivel pe care îl cucerești!

Pe măsură ce progresați, veți întâlni o gamă tot mai mare de pietre prețioase strălucitoare, fiecare mai frumoasă decât cea precedentă. Dar nu te lăsa distras de farmecul lor, deoarece tabla devine din ce în ce mai aglomerată de elemente, ceea ce îți cere să gândești cu doi pași înainte. Ultimele niveluri din Temple Jewels promit surprize incitante și obstacole neașteptate, asigurându-se astfel că încercarea ta de a triumfa rămâne la nesfârșit captivantă.

Dar dacă te blochezi, nu te panica! Atunci când lucrurile devin dificile, Temple Jewels vă susține cu un sistem inteligent de indicii. Dacă vreodată vă găsiți blocat și aveți nevoie de un ghiont în direcția corectă, pur și simplu activați indiciul și lăsați jocul să vă ghideze spre glorie și spre următorul nivel.

Potrivește pietrele prețioase de pe ecran și distrează-te atunci când joci Temple Jewels.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta o piatră prețioasă și trageți-o în sus, în jos, la stânga sau la dreapta. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul și deplasați degetul în oricare dintre aceste direcții în schimb.

Jocuri similare:

Îți place Temple Jewels? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Bejeweled pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.