Turn Turn

Intră în universul jocului Turn Turn și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu mașini!

Dacă sunteți familiarizat cu șofatul, știți cu siguranță cât de atent trebuie să fiți atunci când intrați într-o intersecție. Deoarece trebuie să schimbați drastic direcția de deplasare, pe lângă faptul că trebuie să încetiniți, trebuie să fiți atenți și la traficul care se apropie. Turn Turn este ca un simulator de intersecție și vă puteți exersa timpii de o mulțime de ori atunci când vă jucați pe Jocurigratuite.ro. În timp ce te uiți cu atenție la mișcarea celorlalte mașini, trebuie să cronometrezi când este cel mai bun moment pentru a avansa și a intra în intersecție. Bineînțeles, fără să te lovești de un alt vehicul.

Iar în Turn Turn nu controlezi doar vehiculul tău, deoarece de obicei ești responsabil atunci când mai multe mașini trebuie să intre în intersecție. Așadar, pentru a avansa la următoarea intersecție, trebuie să înveți configurația drumului și să aplici aceste cunoștințe astfel încât mai multe mașini să poată trece. Acest lucru asigură, de asemenea, că ai învățat cu adevărat fluxul de trafic din zona respectivă și că ai stăpânit când este cel mai bun moment pentru a vira. Dacă simți că ai o stăpânire deosebit de bună a mașinii tale și a drumului, poți, de asemenea, să-ți programezi virajele în așa fel încât să colectezi banii pe care unele dintre celelalte mașini din trafic i-au plantat în spatele lor. Îi poți colecta doar dacă virezi la momentul perfect într-o intersecție. Din fericire, acestea sunt doar bonusuri și nu ar trebui să te simți obligat să obții această sumă suplimentară de bani. Poți folosi acești bani pentru a debloca mașini noi, dacă dorești.

Aflați care este momentul optim pentru a vira în Turn Turn atunci când jucați pe Jocurigratuite.ro.

Cum să jucați

Dacă jucați de pe un computer desktop, apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a vă întoarce vehiculul. Dacă folosiți un dispozitiv mobil, atingeți ecranul.

Jocuri similare:

Îți place Turn Turn? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu mașini pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.