Words Swipe

Intră în universul jocului Words Swipe și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri formare de cuvinte!

Găsește toate cuvintele din stive de pe ecran când joci Words Swipe pe Jocurigratuite.ro, îmbogățește-ți și exersează-ți vocabularul și distrează-te. Toate acestea, în același timp! Words Swipe este un joc de cuvinte distractiv, în care trebuie să găsești cuvintele de pe ecran selectând literele din stivă și să creezi cuvinte prin legarea acestor litere până când acestea formează un anumit cuvânt. Cei care au răbdare și o mare capacitate de observație, dar și cei care cunosc multe cuvinte vor excela la Words Swipe. Dar dacă vocabularul tău nu este încă foarte bogat în cuvinte, ar trebui să te joci totuși Words Swipe, deoarece îl poți folosi ca pe un alt instrument pentru a învăța cuvinte noi.

Literele din Words Swipe sunt organizate pe stive, iar în partea de sus a ecranului puteți vedea cercuri goale, cu litere lângă ele. Aceste cercuri vă dau un indiciu cu privire la lungimea cuvintelor pe care trebuie să le găsiți în stive, iar odată ce găsiți un cuvânt, acele litere sunt scoase din stivă și sunt plasate în partea de sus a ecranului. Jocul începe ușor, astfel încât să te familiarizezi cu regulile, dar pe măsură ce avansezi prin nivelele de pe Words Swipe vei vedea cu siguranță o creștere a dificultății sale. Dar nu vă faceți griji, pentru că, dacă vă blocați vreodată, puteți folosi oricând opțiunile de indiciu pe care le oferă jocul, care vă pot arăta fie literele de care este nevoie în cercurile superioare, fie vă pot arăta pur și simplu în stivă ce litere trebuie legate. Fiecare nivel are, de asemenea, cuvinte bonus pe care le puteți găsi, ceea ce vă va ajuta să vă măriți scorul. De asemenea, trebuie să știți că puteți lega literele și invers, așa că încercați să gândiți în afara cutiei dacă doriți să câștigați nivelurile.

Exersează-ți vocabularul într-un alt joc de cuvinte distractiv pe Jocurigratuite.ro și încearcă să termini toate nivelurile din Words Swipe.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta litera și, cu butonul ținut apăsat, deplasați mouse-ul spre alte litere pentru a le lega în cuvinte. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul cu degetul și formați literele cu degetul ținut apăsat.

Jocuri similare:

Îți place Words Swipe? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri formare de cuvinte pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.