Wordscapes

Intră în universul jocului Wordscapes și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri formare de cuvinte!

Leagă literele într-un joc relaxant, cu fundaluri frumoase, când joci Wordscapes pe Jocurigratuite.ro. Nivelurile din Wordscapes vă oferă o experiență distractivă de puzzle, dar veți descoperi, de asemenea, că s-ar putea să fiți mai calm după ce jucați câteva runde de Wordscapes. Cu fundalurile spectaculoase care însoțesc nivelurile, va fi o plăcere să acceptați provocarea de a lega literele și de a crea cuvinte. Pentru a obține puncte și pentru a avansa în Wordscapes, va trebui să legați literele care se află în partea de jos a ecranului, în așa fel încât să creeze un cuvânt. Dacă reușiți să faceți acest lucru, cuvântul respectiv va apărea în grila din partea de sus a ecranului. Pentru a avansa la nivelul următor, grila din partea de sus a ecranului va trebui să fie umplută cu cuvinte.

Jocul începe cu doar trei litere pe care va trebui să le legați pentru a găsi toate combinațiile posibile pentru a umple grila, dar nivelurile ulterioare vă vor oferi mai multe litere. Cu mai multe litere de combinat, provocarea va crește încet-încet, dar să nu credeți că nici trei litere nu vor fi o sarcină ușoară. Din fericire, chiar dacă te blochezi, tot vei putea admira tot felul de peisaje impresionante. Iar dacă vă blocați cu adevărat, puteți apăsa sau atinge pictograma becului, care vă va da un indiciu. Dar aveți grijă, deoarece de fiecare dată când folosiți această opțiune de indiciu trebuie să cheltuiți niște monede, iar aceste monede sunt acordate după fiecare nivel reușit pe care îl finalizați. Comenzile din Wordscapes sunt ușor de învățat și, indiferent dacă joci de pe un computer și folosești mouse-ul sau joci de pe un dispozitiv mobil și trebuie să apeși pe ecran, vei vedea că interacțiunea cu jocul este foarte ușoară.

Găsește cuvintele și leagă literele atunci când joci Wordscapes pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta litera și, cu butonul ținut apăsat, deplasați cursorul peste litere pentru a crea cuvinte. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul și trageți cu degetul pe ecran în loc.

Jocuri similare:

Îți place Wordscapes? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri formare de cuvinte pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.