Bubble Shooter Free 2

Intră în universul jocului Bubble Shooter Free 2 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu bile!

Pregătește-te pentru o continuare a unui joc popular de împușcat cu bule, care îți va zbura mintea și îți va sparge bulele de râs! Vă prezentăm Bubble Shooter Free 2, urmarea jocului de succes de tip bubble shooter, care vă va lăsa pe marginea scaunului, în timp ce faceți potriviri și vedeți cum se curăță tabla. Pregătiți-vă să vă îmbarcați într-o călătorie epică de spargere a bulelor, în care distracția este mereu în toi și puteți chiar să schimbați bula curentă pe care trebuie să o împușcați! Da, ați auzit bine, spre deosebire de predecesorul său, în Bubble Shooter Free 2 puteți chiar schimba bula curentă pe care trebuie să o împușcați! Este un haos de bule cum nu ai mai văzut până acum, iar această abilitate adaugă un pic de strategie jocului tău.

Fiecare împușcătură pe care o faci lasă un impact în zona în care bulele se ciocnesc, făcând ca tabla să pară mai vie și mai receptivă la mișcările tale. În timp ce la început Bubble Shooter Free 2 ar putea părea un joc de țintire, este puțin mai mult decât atât, deoarece există o mulțime de strategie care ar trebui să intre în fiecare lovitură pe care o faci. Dacă bulele ajung în partea de jos a tabloului, jocul se termină și trebuie să reîncepi. Din fericire, fiecare rundă este o explozie, iar repornirea este floare la ureche atunci când joci pe Jocurigratuite.ro, așa că nu-ți face griji dacă nu obții un scor mare.

Bucură-te de un alt joc distractiv de împușcat cu bule când joci Bubble Shooter Free 2 pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosește mouse-ul pentru a ținti și apasă butonul stâng al mouse-ului pentru a trage. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul în direcția în care doriți să trageți.

Jocuri similare:

Îți place Bubble Shooter Free 2? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu bile pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.