Castle of Magic

Intră în universul jocului Castle of Magic și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de aventură!

Vizitează regate magice și învinge monștri fabuloși, când intri în haina unui vrăjitor faimos, în Castle of Magic pe Jocurigratuite.ro. Aici, trebuie să sari peste obstacole și goluri pentru a traversa mediile înșelătoare, să te ferești de dușmani periculoși și să ataci la momentul potrivit, dacă vrei să vezi unde te duce aventura din Castle of Magic. Călătorind în cinci tărâmuri diferite, în călătoria ta vei cuceri o mulțime de provocări interesante, iar zburând, alunecând, plutind și implicându-te în alte moduri diferite de a ajunge dintr-un loc în altul, poți vedea aventura din Castle of Magic până la capăt.

În timp ce poți sări peste unii inamici pentru a-i învinge, ai la dispoziție și diverse arme, fiecare mai fantastică decât cealaltă. De la săbii legendare la baghete fermecate, arsenalul din Castle of Magic te va ajuta să avansezi prin niveluri. Distrugând cutiile care sunt împrăștiate în toate nivelurile, poți găsi tot felul de upgrade-uri și obiecte utile. Și, pe lângă colectarea de arme noi, puteți colecta și diamantele care împânzesc nivelul.

Îmbarcați-vă într-o călătorie minunată atunci când jucați Castle of Magic pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosește tastele săgeată sau tastele WASD pentru a te deplasa, a sări sau a te ghemui. Apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a ataca. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți butoanele de pe ecran.

Jocuri similare:

Îți place Castle of Magic? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de aventură pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.