Goal Pinball

Intră în universul jocului Goal Pinball și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu fotbal!

La doar câteva săptămâni distanță de Cupa Mondială, Jocurigratuite.ro vă oferă o mulțime de jocuri de fotbal, pentru ca atmosfera să fie pe măsură și să vă puteți pregăti pentru acest eveniment sportiv captivant, în care echipe din întreaga lume joacă pentru a obține locul cel mai înalt pe podium. Goal Pinball este o experiență mai diferită decât te-ai aștepta când te gândești la fotbal, dar regula de a duce mingea dincolo de linia porții adverse rămâne în continuare. Doar că în Goal Pinball veți avea ocazia să jucați o combinație între fotbal și clasicul joc de arcade pinball, astfel că, în loc să folosiți jucători pentru a marca goluri, veți folosi la palete care vor trage mingea înainte.

Dacă ești familiarizat cu pinball-ul, cel mai probabil știi că tu controlezi două palete, care sunt plasate în centrul zonei de joc. Însă controlul tău este destul de limitat, deoarece nu le poți schimba decât ușor unghiul, iar trucul este să cronometrezi corect momentul în care miști aceste elemente, astfel încât să poți trage mingea în direcția dorită, dar și să te asiguri că nu cade prin micul spațiu dintre aceste palete. Acest lucru poate face ca experiența Goal Pinball să fie destul de agitată, dar o face și foarte distractivă, pentru că, în cele din urmă, jocul este destul de imprevizibil și trebuie să te adaptezi foarte repede la mișcările rapide ale mingii.

Deși nu există jucători adversari împotriva cărora să joci, Goal Pinball este totuși un joc provocator, pentru că niciodată nu controlezi în totalitate mișcările mingii, iar uneori doar speri ca mingea să aterizeze pe palete în mod corect.

Pregătește-te pentru viitorul campionat de fotbal atunci când joci Goal Pinball pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți tasta săgeată stânga sau tasta A pentru a activa paleta stângă, iar tasta săgeată dreapta sau tasta S pentru a mișca paleta dreaptă. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul din partea stângă sau din partea dreaptă pentru a activa paleta din aceste părți respective.

Jocuri similare:

Îți place Goal Pinball? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu fotbal pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.