Hearts Popping

Intră în universul jocului Hearts Popping și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de ziua îndrăgostiților!

Joacă un joc relaxant și sparge bulele în acest joc fermecător, care vine la timp pentru sezonul iubirii. Hearts Popping este un joc care este distractiv de jucat de Ziua Îndrăgostiților, pentru că sunt multe inimi incluse în el și nu este foarte complicat, ceea ce îți permite să te gândești la persoana pe care o iubești.

În Hearts Popping tot ce trebuie să faci este să dai click pe cercurile care au o inimă pe ele și să te bucuri de explozia satisfăcătoare a bulelor care se produce. Și cu cât vezi și spargi mai repede bulele cu o inimă pe ele, cu atât mai multe puncte primești. Cu cât ești mai lent, cu atât mai puține puncte vei obține. Iar dacă selectezi un balon fără o inimă pe el, scorul tău va scădea cu 100 de puncte. Hearts Popping are multe nivele pe care le poți juca, iar fiecare are un design unic.

Joacă jocuri cu tema iubirii pe Jocurigratuite.ro și distrează-te!

Jocuri similare:

Îți place Hearts Popping? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de Ziua Îndrăgostiților pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.