Panda Legend

Intră în universul jocului Panda Legend și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri match 3!

Descoperă un joc match 3 plin de acțiune pe Jocurigratuite.ro când joci Panda Legend. Acest amestec amuzant de genuri face din Panda Legend o experiență unică și palpitantă, iar atunci când știi că legarea elementelor de același tip împreună îți va acorda un avantaj în bătăliile unu la unu pe care le vei duce în Panda Legend va face cu siguranță ca fiecare meci pe care îl faci să fie mai antrenant. Pe lângă obținerea unui bonus de atac pentru fiecare potrivire reușită pe care o faceți, vindecarea este, de asemenea, legată de crearea acestor potriviri. Dacă ești rănit în luptă, trebuie să scanezi tabla și să cauți elementele de vindecare. Odată ce le vezi, asigură-te că potrivești cel puțin trei dintre acestea, iar personajul tău va regenera puncte de viață.

Cu cât câștigi mai multe bătălii, cu atât devii mai puternic. Bineînțeles, inamicii cu care te vei confrunta vor crește și ei în putere, dar din fericire poți să îți îmbunătățești personajul, pentru a-ți oferi un avantaj în plus împotriva dușmanilor tăi. Câștigi aceste monede jucând bine și învingându-ți adversarii. Aceste upgrade-uri pot varia de la putere de atac bonus până la sănătate suplimentară, și vă pot asigura că vă puteți construi personajul în orice mod doriți. La fel ca în alte jocuri de tip match 3, trebuie să conectezi și să aliniezi cel puțin trei obiecte care sunt de același tip, dar, așa cum am menționat anterior, aceste obiecte pot deține și bonusuri speciale. Pe lângă faptul că te vindecă, ele pot exploda, ceea ce curăță zone mari de pe tablă, oferindu-ți o mulțime de puncte.

Joacă un joc de lupte match 3 pe Jocurigratuite.ro și distrează-te când joci Panda Legend.

Cum se joacă

Folosiți mouse-ul pentru a selecta elementele jocului. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Jocuri similare:

Îți place Panda Legend? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri match 3 pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.